vrijdag 11 februari 2011

KMD Jeugdkamp 2011



Elk jaar organiseert KMD aan het einde van het seizoen voor de E- tot en met de C-jeugd een voetbalkamp. Tijdens dit kampweekend worden er allerlei meer en minder sportieve activiteiten georganiseerd.

Het kampterrein bevindt zich in de bossen bij Harderwijk, Hulshorst om precies te zijn. Op dit terrein staan twee grote eet- en/of speelgebouwen en meer dan twintig achtpersoonstenten waarin overnacht wordt.

Op vrijdag vertrekken we laat in de middag vanaf het KMD terrein. Bij aankomst op het kampterrein wordt na een snelle tentindeling (teams zoveel mogelijk bij elkaar) gestart met het eerste spel. Welke spellen er elk jaar gedaan worden, blijft voor alle deelnemers telkens een verrassing. Smokkelspel, fietstochten, levend Catan, dierengeluidenspel, tienkamp, totemroof, speurtochten of spellen die nog verzonnen moeten worden, alles wordt gespeeld in de omliggende bossen of op de nabije zandverstuiving. Alle spellen worden in teams van verschillende samenstellingen gedaan. Bij alle spellen zijn er punten te verdienen zodat op zondag de grote kampkampioen van dat jaar bekend kan worden gemaakt.

Vaste terugkerende activiteiten zijn de zaterdag avond barbecue en het zondagse zwembadbezoek.







Zondag laat op de middag zullen de kinderen voldaan en vermoeid weer op het
KMD terrein afgezet worden.

De vaste kampcommissie zal elk jaar worden aangevuld met teamleiders van de E- en D-teams. Per team wordt er een leider benaderd, zodat de kinderen altijd een vertrouwd gezicht om zich heen hebben.

Kortom het KMD kampweekend is een geweldige belevenis voor zowel de jongere als de oudere deelnemers. Dat mag je niet missen!